Црнадак и Говедарица очекују одличан резултате на локалним изборима

15.07.2020. 14:14
0
ИЗВОР: Катера

У сједишту ПДП-а у Бањалуци данас је одржан састанак потпредсједника и шефа Главног изборног штаба ПДП-а Игора Црнатка и члана Предсједништва и замјеника шефа Главног изборног штаба СДС-а Вукоте Говедарице.

Говедарица и Црнадак су разговарали о даљем учвршћавању сарадње двије странке уочи локалних избора ове године.

Став и ПДП-а и СДС-а је да су ово важни избори на којима се очекује одличан заједнички резултат, а који ће бити увод у велике промјене 2022. године. Говедарица и Црнадак су истакли одлучност да се чврсто сарађује у Бањалуци, гдје очекују побједу заједничког кандидата за градоначелника Драшка Станивуковића:

- На протеклим општим изборима у Бањалуци смо заједно изборили убједљиву побједу нашег заједничког кандидата за предсједника Републике Српске, Вукоте Говедарице. И тадашња увјерљива побједа у Бањалуци потврда је да је Бањалука спремна за промјене и окончање власти СНСД-а након 20 година - истакао је Црнадак.

Црнадак и Говедарица су подвукли заједнички став СДС-а и ПДП-а да се посебна пажња посвети Сарајевско-романијској регији, гдје ће СДС и ПДП имати заједничке кандидате за градоначелника Источног Сарајева, начелника Пала, као и другим општинама ове регије.

Тема разговора су били и оперативно – технички детаљи сарадње. У наредном периоду ће бити настављене промоције заједничких кандидата широм Републике Српске, а у наредних седам дана ће бити одржане промоције у Требињу и Српцу.

Коментари 0
Повезане вијести
Пронађено рјешење за плате радника СДС-а Пронађено рјешење за плате радника СДС-а
Бањалучки адвокат тврди да је Вујовићу процес монтиран јер није хтио убити Вукоту Говедарицу Бањалучки адвокат тврди да је Вујовићу процес монтиран јер није хтио убити Вукоту Говедарицу
Говедарица позвао Додика да смијени Мирослава Краљевића Говедарица позвао Додика да смијени Мирослава Краљевића
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    23h 9m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9h 8m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    7h 35m
    0
  • Радник пао са стуба и погинуо
    2h 2m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    9h 27m
    0