Crnadak i Govedarica očekuju odličan rezultate na lokalnim izborima

15.07.2020. 14:14
0
IZVOR: Katera

U sjedištu PDP-a u Banjaluci danas je održan sastanak potpredsjednika i šefa Glavnog izbornog štaba PDP-a Igora Crnatka i člana Predsjedništva i zamjenika šefa Glavnog izbornog štaba SDS-a Vukote Govedarice.

Govedarica i Crnadak su razgovarali o daljem učvršćavanju saradnje dvije stranke uoči lokalnih izbora ove godine.

Stav i PDP-a i SDS-a je da su ovo važni izbori na kojima se očekuje odličan zajednički rezultat, a koji će biti uvod u velike promjene 2022. godine. Govedarica i Crnadak su istakli odlučnost da se čvrsto sarađuje u Banjaluci, gdje očekuju pobjedu zajedničkog kandidata za gradonačelnika Draška Stanivukovića:

- Na proteklim opštim izborima u Banjaluci smo zajedno izborili ubjedljivu pobjedu našeg zajedničkog kandidata za predsjednika Republike Srpske, Vukote Govedarice. I tadašnja uvjerljiva pobjeda u Banjaluci potvrda je da je Banjaluka spremna za promjene i okončanje vlasti SNSD-a nakon 20 godina - istakao je Crnadak.

Crnadak i Govedarica su podvukli zajednički stav SDS-a i PDP-a da se posebna pažnja posveti Sarajevsko-romanijskoj regiji, gdje će SDS i PDP imati zajedničke kandidate za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, načelnika Pala, kao i drugim opštinama ove regije.

Tema razgovora su bili i operativno – tehnički detalji saradnje. U narednom periodu će biti nastavljene promocije zajedničkih kandidata širom Republike Srpske, a u narednih sedam dana će biti održane promocije u Trebinju i Srpcu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pronađeno rješenje za plate radnika SDS-a Pronađeno rješenje za plate radnika SDS-a
Banjalučki advokat tvrdi da je Vujoviću proces montiran jer nije htio ubiti Vukotu Govedaricu Banjalučki advokat tvrdi da je Vujoviću proces montiran jer nije htio ubiti Vukotu Govedaricu
Govedarica pozvao Dodika da smijeni Miroslava Kraljevića Govedarica pozvao Dodika da smijeni Miroslava Kraljevića
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    7h 7m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    9h 53m
    0
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    9h 26m
    1
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    12h 33m
    1
  • Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
    23h 31m
    1