Детаљи злочина у Сарајеву: Убица и раније био осуђиван због насиља у породици

14.11.2023. 11:33
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Анел Бећировић (34) јуче је у насељу Алипашино Поље у Сарајеву убио своју бившу невјечану супругу Емиру Маслан (31) из пиштоља.

Бећировић је након убиства побјегао у насеље Храсно, гдје се скривао у стану у улици Алеја Липа. Ту је и ухапшен.

Како сазнаје „Аваз“, приликом претреса стана и аутомобила у Храсном, полиција је пронашла пиштољ из којег је Бећировић убио невјенчану супругу. Приликом претреса није пронађена дрога.

Подсјећамо, осумњичени за убиство своје бивше супруге биће саслушан данас у послијеподневним сатима.

Анел Бећировић је и раније био осуђиван за насиље у породици, због чега је добио казну од шест мјесеци затвора.

Ово је потврдио и његов адвокат.

– Мог клијента Анела Бећировића сам бранио за насиље у породици које се завршило у априлу гдје је осуђен на три мјесеца затвора. Казна је била толика јер раније није био осуђиван. Имамо још један поступак за посједовање дроге, тачније марихуана је нађена код њега – рекао је његов адвокат Омар Мехмедбашић за „Klix“.

Каже да су у случају пресуде биле у питању лакше тјелесне повреде над Емиром Масло коју је јуче убио, а тада су му биле изречене и мјере забране. Међутим, каже адвокат, њих двоје су се након тога помирили, али се драма очито наставила и завршила трагедијом.

Што се тиче њиховог односа, адвокат Мехмедбашић каже да му је клијент говорио да воли Емиру, али да су били неспоразуми и да му је оспоравала виђање дјетета.

– Све скупа то је једна емотивна драма која се завршила трагично. Данас ће дати изјаве у Тужилаштву КС. Синоћ је нађен пиштољ у стану, ствари у стану су биле разбацане, а врата обијена. Дијете је присуствовало чину убиства – рекао је Мехмедашић.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану
„BMW-om“ извалио стуб уличне расвјете код "Електропривреде" (ВИДЕО) „BMW-om“ извалио стуб уличне расвјете код "Електропривреде" (ВИДЕО)
Од 5. марта обустава саобраћаја на путу Фоча-Сарајево Од 5. марта обустава саобраћаја на путу Фоча-Сарајево
Најчитаније
 • Немања Цуровић побједник Сабора гуслара "Романијо, горо од јунака"
  12h 14m
  0
 • Помозимо Игору да отпутује на операцију
  10h 38m
  0
 • Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану
  2h 45m
  0
 • Ухапшено 10 лица због трговине дрогом
  2h 26m
  0
 • Порушена табла "Добро дошли у Републику Српску" код Власенице
  10h 53m
  0