Донирана информатичка опрема за мјесне заједнице Трново и Кијево

06.12.2021. 12:12
0
ИЗВОР: Катера

Представницима двије мјесне заједнице са подручја општине Трново, које судјелују у другој фази пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“ данас је уручена информатичка опрема.

Мјесне заједнице Кијево и Трново су добиле комплетну информатичку опрему за своје канцеларије, која се састоји од ласерског мултифункционалног уређаја, десктопа, монитора и таблета, Један сет опреме укључује и пројектор са платном и носачем и набављен је за потребе опремања друштвеног центра који се налази у улици Трг Срђана Кнежевића 3, наводи се у саопштењу Општине Трново.

Вриједност наведене опреме је 9.750,00 КМ.

Начелник општине Трново Драгомир Гаговић се захвалио на донираној опреми и истакао да му је част и велико задовољство што је општина Трново дио овог пројекта.

Пројекат „Јачање улоге мјесних заједница (МЗ) у Босни и Херцеговини (БиХ)“ финансирају Влада Швајцарске и Шведске, у сарадњи са Развојним програмом Уједињених народа (УНДП) и Министарством за људска права и избјеглице БиХ, Министарством управе и локалне самоуправе Републике Српске, Федералним министарством правде, те са савезима општина и градова.

Пројекат "Јачање улоге МЗ у БиХ" фаза II се проводи у 41 општини и граду у БиХ и у 199 мјесних заједница.

Циљ пројекта је побољшање квалитета живота грађана путем њиховог активног учешћа у доношењу одлука на нивоу мјесне заједница, укључујући одабир приоритета који се имплементирају у њиховим локалним заједницама.

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Крађа у Трнову Крађа у Трнову
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    6h 7m
    8
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 3m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    23h 48m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    20h 47m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    21h 59m
    0