ЏЏК "Славија" најбоља на Међународном турниру „Источно Сарајево Опен 2019“

22.10.2019. 13:20
0
ИЗВОР: Катера

Протеклог викенда у спортској дворани Славија у Источном Сарајеву у организацији Џиу Џицу клуба Славија и Џиу Џицу савеза Републике Српске одржан је 6. Међународни Џиу Џицу турнир „Источно Сарајево Опен 2019“ на коме су учествовале 23 екипе из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Црне Горе, Македоније, Словеније и Хрватске.

Слика

У препуној дворани виђено је много квалитетних борби,а с обзиром да је учествовао велики број такмичара који су носиоци балканских, европских и свјетских медаља!
На крају такмичарског дана, екипа са највише медаља у генералном пласману била је екипа домаћина Џиу Џицу клуба Славија са 233 бода, другопласирана је била Јахорина из Пала са 161 бодом, а трећепласирана екипа Минотаур Бања Лука са 159 бодова.

За најбољег такмичара проглашен је такмичар Минотаура из Бања Луке са освојена два злата у двије конкуренције, док је за најбољу такмичарку проглашена Светлана Јеренић из Академије борилачких спортова Лозница.

Слика

Поред самог такмичења, одржано је и прво коло Јадранске у којем је учествовало 6 тимова из пет држава – Славија РС, Минотаур РС, Фениx Црна Гора, НиФ Србија, АДК Марибор Словенија, Осенсеи Македонија.
У најузбудљивијем мечу дана, екипа Славије савладала је прошлогодишњег првака – екипу Феникса из Подгорице, након тешких и неизвјесних мечева.

Коментари 0
Повезане вијести
"Славија" богатија за 41 медаљу са Првенства Републике Српске "Славија" богатија за 41 медаљу са Првенства Републике Српске
Боје ЏЏК "Славија" на „Европском купу Марибор 2020“ браниће 12 такмичара Боје ЏЏК "Славија" на „Европском купу Марибор 2020“ браниће 12 такмичара
Џиу џицу клуб Славија званично најбољи клуб у Републици Српској Џиу џицу клуб Славија званично најбољи клуб у Републици Српској
Најчитаније
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    23h 30m
    0
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    20h 2m
    0
  • Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
    21h 55m
    0
  • Полицајац годинама просјацима узимао новац
    20h 40m
    1
  • Нерадни дан у Српској
    9h 25m
    0