DžDžK "Slavija" najbolja na Međunarodnom turniru „Istočno Sarajevo Open 2019“

22.10.2019. 13:20
0
IZVOR: Katera

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani Slavija u Istočnom Sarajevu u organizaciji Džiu Džicu kluba Slavija i Džiu Džicu saveza Republike Srpske održan je 6. Međunarodni Džiu Džicu turnir „Istočno Sarajevo Open 2019“ na kome su učestvovale 23 ekipe iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Hrvatske.

Slika

U prepunoj dvorani viđeno je mnogo kvalitetnih borbi,a s obzirom da je učestvovao veliki broj takmičara koji su nosioci balkanskih, evropskih i svjetskih medalja!
Na kraju takmičarskog dana, ekipa sa najviše medalja u generalnom plasmanu bila je ekipa domaćina Džiu Džicu kluba Slavija sa 233 boda, drugoplasirana je bila Jahorina iz Pala sa 161 bodom, a trećeplasirana ekipa Minotaur Banja Luka sa 159 bodova.

Za najboljeg takmičara proglašen je takmičar Minotaura iz Banja Luke sa osvojena dva zlata u dvije konkurencije, dok je za najbolju takmičarku proglašena Svetlana Jerenić iz Akademije borilačkih sportova Loznica.

Slika

Pored samog takmičenja, održano je i prvo kolo Jadranske u kojem je učestvovalo 6 timova iz pet država – Slavija RS, Minotaur RS, Fenix Crna Gora, NiF Srbija, ADK Maribor Slovenija, Osensei Makedonija.
U najuzbudljivijem meču dana, ekipa Slavije savladala je prošlogodišnjeg prvaka – ekipu Feniksa iz Podgorice, nakon teških i neizvjesnih mečeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Slavija" bogatija za 41 medalju sa Prvenstva Republike Srpske "Slavija" bogatija za 41 medalju sa Prvenstva Republike Srpske
Boje DžDžK "Slavija" na „Evropskom kupu Maribor 2020“ braniće 12 takmičara Boje DžDžK "Slavija" na „Evropskom kupu Maribor 2020“ braniće 12 takmičara
Džiu džicu klub Slavija zvanično najbolji klub u Republici Srpskoj Džiu džicu klub Slavija zvanično najbolji klub u Republici Srpskoj
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    2h 59m
    4
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    3h 4m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    3h 56m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    16h 26m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    4h 10m
    0