Ево шта су "Делије" поручиле пред Лајпциг

07.11.2023. 18:00
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Фудбалери Црвене звезде у 4. колу групне фазе Лиге шампиона дочекују Лајпциг, а тај дуел се игра од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".

Црвено-бели послије три рунде у групној фази елитног такмичења имају само један бод, у Суперлиги за Партизаном заостају шест бодова, а пред овај дуел огласила се навијачка група "Делије", новим званичним саопштењем.

- За данашњу утакмицу молимо навијаче са севера, истока и запада да добро прочитају летке које буду затекли на својим местима и да испоштујемо сви договор како бисмо приредили још један спектакл по чему ће се ова утакмица памтити! Да улијемо додатну снагу нашој екипи у тренутку изласка на терен! Сви на стадион - стоји у саопштењу.

Пре три дана ова навијачка група оставила је поруке фудблерима Звезде у свлачионици, чиме су исказали нездоовљство због резулатат које екипа има у посљедње вријеме, преноси Б92.

Коментари 0
Повезане вијести
ФК Звезда: Највећа посјета на прољећним премијерама на Маракани од 2012 ФК Звезда: Највећа посјета на прољећним премијерама на Маракани од 2012
Ванредно стање у Њемачкој због доласка "делија" Ванредно стање у Њемачкој због доласка "делија"
Навијачи Звезде се окупили у Манчестеру и кренули организовано на утакмицу Навијачи Звезде се окупили у Манчестеру и кренули организовано на утакмицу
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    5h 47m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    6h 4m
    2
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    20h 41m
    0
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    6h 40m
    3
  • Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
    23h 18m
    1