Фудбалери Србије бољи од Луксембурга

04.09.2021. 20:12
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Фудбалска репрезентација Србије вечерас је на стадиону "Рајко Митић" декласирала Луксембург са 4:1, у оквиру квалификационе утакмице за Свјетско првенство 2022. године у Катару.

Србија је током читавог меча била доминантна и головима Александра Митровића у 22. и 35. минуту, ауто-голом Шанота у 82. и голом Немање Миленковића у 96. минуту утакмице ријешила питање побједника.

Утјешни гол за репрезентацију Луксембурга постигао је Оливер Тил у 46. минуту утакмице, на самом почетку другог полувремена.

Србија је вечерас наступила у саставу: Рајковић - Миленковић, Настасић, Павловић - Лукић, Гудељ, Лазовић, Костић - Милинковић Савић, Тадић - Митровић. 

Играли су још и Влаховић, Вељковић, Радоњић, Јовић и Максимовић.

У наредном мечу, 7. септембра у Даблину Србија гостује репрезентацији Ирске у оквиру 7. кола квалификација за Свјетско првенство у Катару.

Коментари 0
Повезане вијести
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    17h 55m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    20h 14m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    20h 41m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    23h 21m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    16h 2m
    0