Гори централни затвор у Сарајеву, ватра захватила и суд

19.06.2023. 18:01
0
ИЗВОР: nezavisne.com

На крову казнено-поправног затвора у Сарајево дошло је пожара због чега је више јединица Професионалне ватрогасне бригаде КС упућено на терен, јављају сарајевски медији.

Како је потврђено за "Klix" из Професионалне ватрогасне бригаде Кантона Сарајево, кров на КПЗ-у, који се налази у Улици Бранилаца Сарајево, се запалио.

Густ дим избија из правца у којем се налази централни затвор, а како истичу очевици, ватра је захватила и дио Кантоналног суда Сарајево, јавља "Аваз".

Из Професионалне ватрогасне бригаде КС су кратко саопштили да је више возила упућено на терен те да ће више информација бити познато накнадно.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО) Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    23h 7m
    0
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    4h 42m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    9h 57m
    0
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    21h 16m
    0
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    7h 43m
    0