Говедарица: Стевандић ће схватити да се јуче у својој реакцији Додик нашалио

08.10.2020. 10:45
0
ИЗВОР: Катера

Изјава лидера СНСД-а Милорада Додика да ће поводом јучерашње одлуке ЦИК-а радикализовати амбијент, жели показати крајњу одлучност како би се заштитио њихов и више него послушни коалициони партнер представља нешто већ виђеноистакао је Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС-а.

- Стара матрица, а нова плоча. Додик је увијек једно причао, а друго радио. Тврдио је да никада неће прихватити пут ка НАТО-у, а прихватио га је. Говорио је како на Мањачи неће бити војне вјежбе са учешћем НАТО снага, а она се догодила. Јавно је некада прокламовао страначке документе о отцјепљењу Републике Српске, а ми смо све више утопљени у БиХ - подсјетио је Говедарица јавност.

Говедарица је казао да је подугачак низ Додикових предомишљања.

- Поводом мистериозног убиства Давида Драгичевића рекао је да ће све тужиоце из бањалучког тужилаштва истјерати на улицу, а десило се да је предмет заташкан. На Козари слави Броза, апострофирајући четничку лојалност фашистима, а у Прањанима глорификује Дражу као великог америчког пријатеља. Отворено је причао у Народној скупштини како прислушкује народне посланике, а сутрадан се правдао како се шалио. Јуче је најавио могућност бојкота локалних избора и састанак са коалиционим партнерима – поновио је Говедарица.

Он каже да Додикови коалициони партнери, које је својим дјеловањем послије избора раздробио, јако добро знају како Додик једно прича, а друго ради.

- Врло брзо ће Стевандић схватити како се јуче у својој првој реакцији Додик нашалио и са њим – нагласио је Говедарица и додао:

- Увијек је било оних који су одлуке ЦИК-а поздрављали као и оних који су их оспоравали. По природи ствари оне су се некоме допадале, а некоме не. Али, било како било, одлуке су увијек морале да се поштују.

Коментари 0
Повезане вијести
Пронађено рјешење за плате радника СДС-а Пронађено рјешење за плате радника СДС-а
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    12h 43m
    0
  • Крађа у Палама
    11h 1m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    7h 28m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    10h 16m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    7h 16m
    3