Govedarica: Stevandić će shvatiti da se juče u svojoj reakciji Dodik našalio

08.10.2020. 10:45
0
IZVOR: Katera

Izjava lidera SNSD-a Milorada Dodika da će povodom jučerašnje odluke CIK-a radikalizovati ambijent, želi pokazati krajnju odlučnost kako bi se zaštitio njihov i više nego poslušni koalicioni partner predstavlja nešto već viđenoistakao je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS-a.

- Stara matrica, a nova ploča. Dodik je uvijek jedno pričao, a drugo radio. Tvrdio je da nikada neće prihvatiti put ka NATO-u, a prihvatio ga je. Govorio je kako na Manjači neće biti vojne vježbe sa učešćem NATO snaga, a ona se dogodila. Javno je nekada proklamovao stranačke dokumente o otcjepljenju Republike Srpske, a mi smo sve više utopljeni u BiH - podsjetio je Govedarica javnost.

Govedarica je kazao da je podugačak niz Dodikovih predomišljanja.

- Povodom misterioznog ubistva Davida Dragičevića rekao je da će sve tužioce iz banjalučkog tužilaštva istjerati na ulicu, a desilo se da je predmet zataškan. Na Kozari slavi Broza, apostrofirajući četničku lojalnost fašistima, a u Pranjanima glorifikuje Dražu kao velikog američkog prijatelja. Otvoreno je pričao u Narodnoj skupštini kako prisluškuje narodne poslanike, a sutradan se pravdao kako se šalio. Juče je najavio mogućnost bojkota lokalnih izbora i sastanak sa koalicionim partnerima – ponovio je Govedarica.

On kaže da Dodikovi koalicioni partneri, koje je svojim djelovanjem poslije izbora razdrobio, jako dobro znaju kako Dodik jedno priča, a drugo radi.

- Vrlo brzo će Stevandić shvatiti kako se juče u svojoj prvoj reakciji Dodik našalio i sa njim – naglasio je Govedarica i dodao:

- Uvijek je bilo onih koji su odluke CIK-a pozdravljali kao i onih koji su ih osporavali. Po prirodi stvari one su se nekome dopadale, a nekome ne. Ali, bilo kako bilo, odluke su uvijek morale da se poštuju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Pronađeno rješenje za plate radnika SDS-a Pronađeno rješenje za plate radnika SDS-a
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    9h 25m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    8h 49m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    7h 4m
    11
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    23h 33m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    8h 43m
    0