Хирург давао ботокс у замјену за сексуалне услуге

10.04.2024. 21:30
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Познати британски естетски хирург Тиџион Ешо оптужен је да је давао третмане ботокса пацијенткињи у замјену за сексуалне услуге.

Ешо, познат по својој ТВ емисији, рекао је пред Трибуналом практичара медицинских услуга (МПТС) да је имао неприличне емотивне односе са женом, названом "Пацијент А", али не и сексуалне односе, преноси "BBC".

МПТС је ипак закључио да Ешо јесте 2021. године у својој ординацији у Њукаслу пружао услугу ботокса у замјену за сексуалне услуге, као и да пацијенткиња није била рањива због њене професије, односно качења експлицитних снимака на платформи за одрасле "Only Fans".

Крајем априла ће МПТС засједати да би одлучио о томе да ли ће Ешо моћи даље да се бави својом професијом.

Ешо је гостовао у јутарњем програму "ИТВ-а" како би дао своје медицинско мишљење и коментарисао дискусије о естетској хирургији.

Такође је био редовно консултован за серијал "Body Fixers" на "Channel 4", који се емитовао двије сезоне 2016. и 2017. и појављивао се у сегментима ББЦ-јевог "Morning Live" до љета 2022. године.

 

 

 

Др Ешо је оснивач клинике Ешо, која има ординације у Лондону, Ливерпулу и Дубаију, и има велики број клијената, међу којима су и познате личности, преноси "б92".

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Миодраг Лазић - анђео спаса за Србе преко Дрине Доктор Миодраг Лазић - анђео спаса за Србе преко Дрине
У Болници "Србија" први пут урађена лапараскопска операција жучне кесе са "situs inversus" У Болници "Србија" први пут урађена лапараскопска операција жучне кесе са "situs inversus"
Виц дана: Плавуша и хирург Виц дана: Плавуша и хирург
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    14h 21m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    13h 16m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    8h 4m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    9h 10m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    17h 38m
    0