Идентификовани жена и дијете пронађени у кориту Миљацке

12.04.2024. 15:04
0
ИЗВОР: srna.rs

Сарајевска полиција идентификовала је жену и дијете чија су тијела пронађена у кориту ријеке Миљацке на Бентбаши, а ријеч је о лицима из Фојнице која су била настањена у Сарајеву.

Ријеч је о жени рођеној 1990. године и њеном дјетету рођеном 2021. године.

Идентификовани су након што су их препознали чланови породице, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево.

Полиција наставља рад на расвјетљавању околности овог догађаја, под надзором кантоналног Тужилаштва, одакле је наложена обдукција тијела.

 • Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке
  12.04.2024. 08:42

  Тијела жене средње животне доби и дјетета до четири године пронађена су у кориту ријеке Миљацке на Бентбаши у сарајевској општини Стари Град, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/...

БиХ
Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке

Тијела жене средње животне доби и дјетета до четири године пронађена су у кориту ријеке Миљацке на Бентбаши у сарајевској општини Стари Град, саопштено је раније из кантоналног МУП-а.

На тијелима није било видљивих повреда. Тијела су извучена ноћас у 1.30 часова, а љекари су констатовали смрт обје особе.

Коментари 0
Повезане вијести
Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север" Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север"
Сукоб навијача у центру Сарајева Сукоб навијача у центру Сарајева
Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде" Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде"
Најчитаније
 • Операција ''Лукавац 93'' - Трново, Бјелашница и Игман
  9h 37m
  4
 • Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север"
  22h 32m
  12
 • Сјећање на некадашњи Дан младости – 25. мај (ВИДЕО)
  9h 39m
  2
 • Сукоб навијача у центру Сарајева
  22h 36m
  3
 • Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници
  6h 1m
  0