Идентификовани жена и дијете пронађени у кориту Миљацке

12.04.2024. 15:04
0
ИЗВОР: srna.rs

Сарајевска полиција идентификовала је жену и дијете чија су тијела пронађена у кориту ријеке Миљацке на Бентбаши, а ријеч је о лицима из Фојнице која су била настањена у Сарајеву.

Ријеч је о жени рођеној 1990. године и њеном дјетету рођеном 2021. године.

Идентификовани су након што су их препознали чланови породице, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево.

Полиција наставља рад на расвјетљавању околности овог догађаја, под надзором кантоналног Тужилаштва, одакле је наложена обдукција тијела.

  • Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке
    12.04.2024. 08:42

    Тијела жене средње животне доби и дјетета до четири године пронађена су у кориту ријеке Миљацке на Бентбаши у сарајевској општини Стари Град, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/...

БиХ
Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке

Тијела жене средње животне доби и дјетета до четири године пронађена су у кориту ријеке Миљацке на Бентбаши у сарајевској општини Стари Град, саопштено је раније из кантоналног МУП-а.

На тијелима није било видљивих повреда. Тијела су извучена ноћас у 1.30 часова, а љекари су констатовали смрт обје особе.

Коментари 0
Повезане вијести
Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву? Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    10h 42m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    10h 24m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    11h 18m
    4
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    8h 13m
    0
  • Три жене заражене ХИВ-ом током козметичког третмана
    11h 55m
    1