Identifikovani žena i dijete pronađeni u koritu Miljacke

12.04.2024. 15:04
0
IZVOR: srna.rs

Sarajevska policija identifikovala je ženu i dijete čija su tijela pronađena u koritu rijeke Miljacke na Bentbaši, a riječ je o licima iz Fojnice koja su bila nastanjena u Sarajevu.

Riječ je o ženi rođenoj 1990. godine i njenom djetetu rođenom 2021. godine.

Identifikovani su nakon što su ih prepoznali članovi porodice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo.

Policija nastavlja rad na rasvjetljavanju okolnosti ovog događaja, pod nadzorom kantonalnog Tužilaštva, odakle je naložena obdukcija tijela.

 • Tijela žene i djeteta pronađena u koritu rijeke Miljacke
  12.04.2024. 08:42

  Tijela žene srednje životne dobi i djeteta do četiri godine pronađena su u koritu rijeke Miljacke na Bentbaši u sarajevskoj opštini Stari Grad, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/...

BiH
Tijela žene i djeteta pronađena u koritu rijeke Miljacke

Tijela žene srednje životne dobi i djeteta do četiri godine pronađena su u koritu rijeke Miljacke na Bentbaši u sarajevskoj opštini Stari Grad, saopšteno je ranije iz kantonalnog MUP-a.

Na tijelima nije bilo vidljivih povreda. Tijela su izvučena noćas u 1.30 časova, a ljekari su konstatovali smrt obje osobe.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
U nedjelju molitveni pomen sahranjenim na groblju Rezakovina kod Visokog U nedjelju molitveni pomen sahranjenim na groblju Rezakovina kod Visokog
Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu
Najčitanije
 • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
  15h 31m
  0
 • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
  15h 38m
  3
 • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
  12h 20m
  0
 • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
  6h 58m
  0
 • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
  7h 30m
  0