ИРБ: "Отворени дан" у Источном Сарајеву

05.02.2020. 08:39
0
ИЗВОР: СРНА

Инвестиционо-развојна банка /ИРБ/ Републике Српске организује данас у Источном Сарајеву "Отворени дан" за упознавање о припреми пројектних приједлога за додјелу средстава из финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја.
Јавни позив јединицама локалне самоуправе за подношење пројектних приједлога отворен је до 17. фебруара, а из ИРБ-а наводе да је укупна вриједност расположивих средстава у овом циклусу 655.000 КМ које су обезбиједили Влада Швајцарске, путем УНДП-а, те Влада Републике Српске путем Министарства финансија Српске.

-Отворени дани су прилика да се представници локалних самоуправа информишу о методологији припреме и подношења, евалуацији и избору пројектних приједлога које ће пријављивати на конкурс за додјелу средстава из шестог циклуса финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја - најављено је из ИРБ-а.

У саопштењу је истакнуто да су циљеви пројекта побољшање доступности и квалитета јавних услуга, као и повећање обима, продуктивности и степена тржишности и финализације пољопривредне производње.

"Отворени дан" ИРБ-а у Источном Сарајеву у 12.00 часова у сједишту Републике Српске.

ИРБ Републике Српске организоваће "Отворени дан" и у Требињу.

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    12h 32m
    0
  • Крађа у Палама
    10h 50m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    7h 17m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    10h 5m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    7h 5m
    3