IRB: "Otvoreni dan" u Istočnom Sarajevu

05.02.2020. 08:39
0
IZVOR: SRNA

Investiciono-razvojna banka /IRB/ Republike Srpske organizuje danas u Istočnom Sarajevu "Otvoreni dan" za upoznavanje o pripremi projektnih prijedloga za dodjelu sredstava iz finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja.
Javni poziv jedinicama lokalne samouprave za podnošenje projektnih prijedloga otvoren je do 17. februara, a iz IRB-a navode da je ukupna vrijednost raspoloživih sredstava u ovom ciklusu 655.000 KM koje su obezbijedili Vlada Švajcarske, putem UNDP-a, te Vlada Republike Srpske putem Ministarstva finansija Srpske.

-Otvoreni dani su prilika da se predstavnici lokalnih samouprava informišu o metodologiji pripreme i podnošenja, evaluaciji i izboru projektnih prijedloga koje će prijavljivati na konkurs za dodjelu sredstava iz šestog ciklusa finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja - najavljeno je iz IRB-a.

U saopštenju je istaknuto da su ciljevi projekta poboljšanje dostupnosti i kvaliteta javnih usluga, kao i povećanje obima, produktivnosti i stepena tržišnosti i finalizacije poljoprivredne proizvodnje.

"Otvoreni dan" IRB-a u Istočnom Sarajevu u 12.00 časova u sjedištu Republike Srpske.

IRB Republike Srpske organizovaće "Otvoreni dan" i u Trebinju.

Komentari 0
Povezane vijesti
U subotu međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici u Istočnom Novom Sarajevu U subotu međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici u Istočnom Novom Sarajevu
Sutra glavni pretres protiv Amira Kujovića Sutra glavni pretres protiv Amira Kujovića
Memorijalni turnir „Miloš Ostojić“ u subotu u Istočnom Sarajevu Memorijalni turnir „Miloš Ostojić“ u subotu u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
    9h 52m
    9
  • Pisma čitalaca: Labud gladan, kućica mu mala, gađaju ga kamenjem
    11h 10m
    18
  • Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži
    12h 17m
    0
  • Čiji je naš Andrić
    14h 4m
    1
  • Sutra glavni pretres protiv Amira Kujovića
    9h 5m
    6