Источна Илиџа: Завршена изградња паркинга у Дабробосанској улици

11.07.2020. 12:28
0
ИЗВОР: Катера

Изградња паркинга у Дабробосанској улици, са 55 паркинг-мјеста, завршена је. Инвеститор на овом пројекту била је општина Источна Илиџа, а извођач радова фирма „Илиџа путеви“, саопштено је на "Фејсбук" страници Општине Источна Илиџа.

Уз 25 паркинг-мјеста, која су обезбијеђена у претходном периоду, ово паркиралиште биће значајно у рјешавању проблема недостатка паркинг-простора у овом дијелу општине.

Слика

Како би се додатно обезбиједио паркинг-простор за грађане Источне Илиџе, у плану је изградња паркинга на локацији иза улице Српских владара, као и тампонирање површине иза паркинга у Дабробосанској улици. У питању је простор намијењен за пројекат јавне гараже, а тампонирањем би се и тај дио привремено оспособио и омогућило паркирање возила, док се не пронађе инвеститор за реализацију овог пројекта, закључују из ове општине.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    8h 47m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 43m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    23h 27m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    21h 12m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    23h 33m
    0