Istočna Ilidža: Završena izgradnja parkinga u Dabrobosanskoj ulici

11.07.2020. 12:28
0
IZVOR: Katera

Izgradnja parkinga u Dabrobosanskoj ulici, sa 55 parking-mjesta, završena je. Investitor na ovom projektu bila je opština Istočna Ilidža, a izvođač radova firma „Ilidža putevi“, saopšteno je na "Fejsbuk" stranici Opštine Istočna Ilidža.

Uz 25 parking-mjesta, koja su obezbijeđena u prethodnom periodu, ovo parkiralište biće značajno u rješavanju problema nedostatka parking-prostora u ovom dijelu opštine.

Slika

Kako bi se dodatno obezbijedio parking-prostor za građane Istočne Ilidže, u planu je izgradnja parkinga na lokaciji iza ulice Srpskih vladara, kao i tamponiranje površine iza parkinga u Dabrobosanskoj ulici. U pitanju je prostor namijenjen za projekat javne garaže, a tamponiranjem bi se i taj dio privremeno osposobio i omogućilo parkiranje vozila, dok se ne pronađe investitor za realizaciju ovog projekta, zaključuju iz ove opštine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada
Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac
Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    12h 36m
    0
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    9h 8m
    0
  • U Srpskoj poskupljuje brašno
    14h 6m
    1
  • Otkrivena spomen-ploča povodom 30 godina od osnivanja ratne bolnice
    3h 29m
    2
  • Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka
    10h 15m
    0