Ивана Максимовић у сузама због смрти Бобане Момчиловић Величковић

22.06.2020. 10:43
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Стрељачица Ивана Максимовић емотивном поруком опростила се од своје колегинице и другарице Бобане Момчиловић Величковић, која је преминула у 31. години, преноси Блиц.

– Рекла сам јој да се радујем тој медаљи, као да сам је ја освојила. И заиста сам тако мислила. Јако ми је била драга, и осјећала сам баш велику срећу. Сјећам се да ми је уљепшала тај дан својим успјехом. Такође сам јој и рекла да јој завидим. Да јој завидим на дивној трудноћи, на томе што се још увијек такмичи иако стомачић више није стомачић. Што ће свом дјетету имати да исприча дивну, непоновљиву причу – да је заједно с њим у стомаку постала европски шампион. Еј! Додала сам јој још да ће малиша бити посебан, јер побједник је откад знамо за њега. И биће, о чему ћемо сви сведочити и причати како му је мама била једна посебна жена. Бобо наша, дружи се са анђелима и чувај нас, видимо се опет на неком љепшем мјесту. Бобана Момчиловић Величковић. 1990. – 2020. – написала је Ивана.

Коментари 0
Повезане вијести
Миленко Себић освојену медаљу посветио преминулој Бобани Величковић Миленко Себић освојену медаљу посветио преминулој Бобани Величковић
Исповијест супруга преминуле шампионке: “У нашем сину видим Бобану” Исповијест супруга преминуле шампионке: “У нашем сину видим Бобану”
Умрла послије компликација на порођају српска олимпијка Бобана Момчиловић Величковић (31) Умрла послије компликација на порођају српска олимпијка Бобана Момчиловић Величковић (31)
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    8h 32m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    18h 50m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    18h 56m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    18h 54m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    17h 45m
    0