Из "Кока-коле" се огласили о сумњама на тровање

07.11.2023. 21:50
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Провели смо детаљну интерну истрагу која није показала никакве неусклађености у нашој производњи. Додатно, послали смо узорке независној акредитованој лабораторији на даљу анализу, саопштено је из компаније Кока-кола ХБЦ Хрватска након случајева тровања у тој земљи.

- Свјесни смо случаја повезаног са стакленом бочицом romerquelle emotion blueberry pomegranate 330 мл. Изражавамо нашу дубоку забринутост и надамо се брзом и потпуном опоравку особе укључене у овај случај. Понудили смо нашу пуну подршку и отворени смо за сарадњу са свим надлежним тијелима која проводе истрагу. Послујемо према највишим стандардима квалитете и здравствене исправности, који пролазе кроз редовне вањске контроле. Упоредно смо провели детаљну интерну истрагу која није показала никакве неусклађености у нашој производњи. Додатно, послали смо узорке неовисној акредитованој лабораторији на даљу анализи - поручили су из Кока-кола ХБЦ Хрватска д.о.о.

Друштвене мреже у понедјељак послијеподне преплавила су упозорења грађанима да не пију одређене сокове и минералне воде због наводних тровања. Ријечка болница данас је потврдила да имају један случај повреде једњака, а ријечка полиција да је једној особи позлило након конзумације пића у кафићу, а касније је објављено да су у Загребу данас хоспитализоване двије млађе особе са сумњама на исто тровање.

Коментари 0
Повезане вијести
„Кока-кола“ Хрватска: Потврђена здравствена исправност цијеле серије минералне воде „Кока-кола“ Хрватска: Потврђена здравствена исправност цијеле серије минералне воде
Производи који су повучени у Хрватској нису на тржишту БиХ Производи који су повучени у Хрватској нису на тржишту БиХ
Спорни напитак подигао Хрватску на ноге: Има ли у Српској разлога за страх Спорни напитак подигао Хрватску на ноге: Има ли у Српској разлога за страх
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    16h 42m
    10
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    23h 23m
    13
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    3h 46m
    2
  • Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
    15h 30m
    0
  • На аеродрому откривена врећа са змијама у панталонама путника
    13h 57m
    0