„Кока-кола“ Хрватска: Потврђена здравствена исправност цијеле серије минералне воде

16.11.2023. 18:05
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Компанија „Кока-кола“ Хрватска саопштила је да је након спроведене анализе потврђена здравствена исправност цијеле серије минералне воде Ромерqуелле Емотио, која је прије неколико дана била повучена са тржишта.

- Посљедња анализа Државног инспектората Републике Хрватске од 16. новембра 2023. године, отклања сваку сумњу у квалитет и здравствену исправност наших производа - стоји у саопштењу, пренио је портал Индеx.хр.

Серија минералне воде Ромерqуелле Емотион са укусом боровнице и нара, од 330 милитара, повезана са случајем у Ријеци, била је повучена са тржишта 8. новембра 2023. године након захтјева Државног инспектората Републике Хрватске. 

- Драго нам је што и овај налаз Државног инспектората Републике Хрватске отклања сваку сумњу у квалитет и здравствену исправност наших производа. Настављамо са потпуном транспарентношћу да сарађујемо са свим надлежним тијелима током истраге једног изолованог случаја у Ријеци - истакнуто је у саопштењу.

„Кока-кола“ Хрватска је навела да је искрено захвална својим потрошачима и купцима на континуираној вјерности и повјерењу у њихово пословање и брандове и још једном нагласила да су њени производи произведени према највишим стандардима квалитета и здравствене исправности, којима су потпуно предани током више од 55 година на хрватском тржишту.

Коментари 0
Повезане вијести
Земљотрес у Хрватској: "Добро је задрмало" Земљотрес у Хрватској: "Добро је задрмало"
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44 Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    21h 17m
    9
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    12h 12m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    21h 23m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    13h 38m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    21h 31m
    0