„Koka-kola“ Hrvatska: Potvrđena zdravstvena ispravnost cijele serije mineralne vode

16.11.2023. 18:05
0
IZVOR: nezavisne.com

Kompanija „Koka-kola“ Hrvatska saopštila je da je nakon sprovedene analize potvrđena zdravstvena ispravnost cijele serije mineralne vode Romerquelle Emotio, koja je prije nekoliko dana bila povučena sa tržišta.

- Posljednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. novembra 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda - stoji u saopštenju, prenio je portal Index.hr.

Serija mineralne vode Romerquelle Emotion sa ukusom borovnice i nara, od 330 militara, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena sa tržišta 8. novembra 2023. godine nakon zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske. 

- Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo sa potpunom transparentnošću da sarađujemo sa svim nadležnim tijelima tokom istrage jednog izolovanog slučaja u Rijeci - istaknuto je u saopštenju.

„Koka-kola“ Hrvatska je navela da je iskreno zahvalna svojim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vjernosti i povjerenju u njihovo poslovanje i brandove i još jednom naglasila da su njeni proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti, kojima su potpuno predani tokom više od 55 godina na hrvatskom tržištu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Na današnji dan počeo egzodus Srba iz Zapadne Slavonije Na današnji dan počeo egzodus Srba iz Zapadne Slavonije
Zemljotres u Hrvatskoj: "Dobro je zadrmalo" Zemljotres u Hrvatskoj: "Dobro je zadrmalo"
Parlamentarni izbori u Hrvatskoj: HDZ osvojio 61, SDP 42 mandata Parlamentarni izbori u Hrvatskoj: HDZ osvojio 61, SDP 42 mandata
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    20h 13m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    18h 57m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    13h 42m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    10h 41m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    10h 47m
    0