Командири и полицајци оптужени за мито

11.05.2022. 18:50
0
ИЗВОР: srna.rs

Општински суд у Бихаћу потврдио је оптужницу против два командира Управе полиције у Унско-санском кантону Н. М. и Ш. Д., те двојице полицајаца, којима је на терет стављено да су у више наврата узимали новац од возача који превозе дрва да им не би писали прекршајне налоге.

Оптужница их терети да су на подручју општине Босански Петровац у периоду од 2019. до октобра 2020. године континуирано узимали новац.

Они се терете да су починили велики број коруптивних кривичних дјела злоупотребе положаја и примања дара, јавили су локални медији.

Н. М. и Ш. Д., те двојица саобраћајних полицајаца ухапшени су прошле године у акцији Агенције за истраге и заштиту БиХ због сумње у злоупотребу положаја и умијешаност у коруптивне радње.

Хапшењу су, саопштено је тада, претходиле посебне истражне радње у оквиру којих је аудио, видео и фотографски забиљежено 66 случајева примопредаје мита и укупно документовано 90 кривичних дјела корупције. 

Коментари 0
Повезане вијести
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    5h 31m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    23h 36m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    19h 45m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    23h 24m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    17h 52m
    0