Koшаркаши Славије пред пуним трибинама дочекују Приједор

17.12.2021. 19:10
0
ИЗВОР: sportdc.net

Кошаркаши Славије из Источног Сарајева ће у посљедњој домаћој утакмици ове године дочекати Приједор Спартак, екипу од које су прошле године пред својим навијачима изгубили.

Очекује се да трибине Славијине дворане буду испуњене до посљедњег мјеста и сигурно се очекује сјајна утакмица. Славија одлично игра ове полусезоне и да није било оног кикса против Слободе сезону би могли оцијенити перфектном до сада.

- Ово нам је посљедњи домаћи меч у првом дијелу сезоне. Остаје нам још гостовање у Бијељини наредне седмице и онда кража пауза. Спремали смо се ову седмицу максимално за предстојећи меч, вриједно смо радили и тренирали са жељом да се у што бољем свјетлу представимо ове суботе својој публици. Мотива нам не недостаје, једва чекамо да почне меч, рекао нам је млади кошаркаш Славије, Душан Елез.

Добро познају Соколови свога сутрашњег противника.

- Сигурно једна од најбољих екипа лиге. Имају одличне појединце који дуги низ година играју заједно и веома су уиграни. Очекујем неизвјестан и тежак меч, прије свега борбу свих 40 минута. Циљ нам је побједа и одбрана домаћег терена.

Славија се вратила побједама након кикса против Слободе. Савладана је у прошлом колу Козара на страни.

- Одиграли смо одличан меч против Козаре на гостовању. Научили смо на својим грешкама и вратили се на побједнички колосјек. Атмосфера у екипи је сјајна и фокус нам је само на сљедећој утакмици.

Не крије Славија да има амбиције да се бори за улазак у виши ранг.

- То није тајна. Налазимо се у врху табеле и имамо високе амбиције. Идемо меч по меч са циљем да што више унаприједимо своју игру. Овим путем, позивам и публику да нас сутра подржи у што већем броју.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере
Кошаркаши „Славије“ сутра дочекују ХКК „Широки“ Кошаркаши „Славије“ сутра дочекују ХКК „Широки“
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    11h 45m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    23h 18m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    22h 59m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    9h 59m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    7h 49m
    0