Košarkaši Slavije pred punim tribinama dočekuju Prijedor

17.12.2021. 19:10
0
IZVOR: sportdc.net

Košarkaši Slavije iz Istočnog Sarajeva će u posljednjoj domaćoj utakmici ove godine dočekati Prijedor Spartak, ekipu od koje su prošle godine pred svojim navijačima izgubili.

Očekuje se da tribine Slavijine dvorane budu ispunjene do posljednjeg mjesta i sigurno se očekuje sjajna utakmica. Slavija odlično igra ove polusezone i da nije bilo onog kiksa protiv Slobode sezonu bi mogli ocijeniti perfektnom do sada.

- Ovo nam je posljednji domaći meč u prvom dijelu sezone. Ostaje nam još gostovanje u Bijeljini naredne sedmice i onda kraža pauza. Spremali smo se ovu sedmicu maksimalno za predstojeći meč, vrijedno smo radili i trenirali sa željom da se u što boljem svjetlu predstavimo ove subote svojoj publici. Motiva nam ne nedostaje, jedva čekamo da počne meč, rekao nam je mladi košarkaš Slavije, Dušan Elez.

Dobro poznaju Sokolovi svoga sutrašnjeg protivnika.

- Sigurno jedna od najboljih ekipa lige. Imaju odlične pojedince koji dugi niz godina igraju zajedno i veoma su uigrani. Očekujem neizvjestan i težak meč, prije svega borbu svih 40 minuta. Cilj nam je pobjeda i odbrana domaćeg terena.

Slavija se vratila pobjedama nakon kiksa protiv Slobode. Savladana je u prošlom kolu Kozara na strani.

- Odigrali smo odličan meč protiv Kozare na gostovanju. Naučili smo na svojim greškama i vratili se na pobjednički kolosjek. Atmosfera u ekipi je sjajna i fokus nam je samo na sljedećoj utakmici.

Ne krije Slavija da ima ambicije da se bori za ulazak u viši rang.

- To nije tajna. Nalazimo se u vrhu tabele i imamo visoke ambicije. Idemo meč po meč sa ciljem da što više unaprijedimo svoju igru. Ovim putem, pozivam i publiku da nas sutra podrži u što većem broju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere
Košarkaši „Slavije“ sutra dočekuju HKK „Široki“ Košarkaši „Slavije“ sutra dočekuju HKK „Široki“
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    8h 11m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    6h 55m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    23h 8m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    19h 22m
    0
  • U Neumu upecan najopasniji morski pas Jadrana
    21h 41m
    0