КУД “Младост” и Паљани прикупили 4 200 КМ за Вању и Дајану

02.10.2020. 22:08
0
ИЗВОР: Citajfilter

Културно-умјетничко друштво “Младост” Пале одржало је данас хуманитарни концерт с циљем прикупљања финансијске помоћи за лијечење двије наше суграђанке, Вање Мирковић и Дајане Лазаревић. Прикупљено је 4 200 КМ.

-Нажалост ми смо сваке године у позицији да помажемо нашим људима који су у тешкој ситуацији. Овог пута у питању су наше двије суграђанке, Вања и Дајана. Ове године имамо проблем због пандемије и немогуће је организовати нешто озбиљније у затвореном простору, тако да смо се ми одлучили за нешто што се зове јавна проба. Овде ће чланови “Младости” направити један програм у трајању од 3 сата за све суграђане и пролазнике како би они могли да дају прилог за наше суграђанке. Ми ћемо данас приказати комплетан наш програм, први ансамбл је обукао народну ношњу, док омладинци играју у својим костимима за пробу. Нама је битно сакупити што више новца, а видим да су људи веома заинтересовани да помогну. Фолклорци су познати као хумани људи и тако данас сви чланови нашег КУДа наступају овде за пролазнике - рекао је Младен Крсман, умјетнички руководилац КУД-а “Младост”.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО) Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО)
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 48m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    11h 3m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 54m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 21m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    17h 13m
    0