Otvaranje novog hipermarketa Belamionix u Istočnom Sarajevu

17.02.2020. 20:37
0
IZVOR: klix.ba

Jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca koji posluju na tržištu kompanija Belamionix iz Brčkog najavljuje u utorak 18. 2. 2020. sa početkom u 11:00 sati otvaranje svog novog hipermarketa u Istočnom Sarajevu na adresi Ive Andrića 3.

Pomenuti objekat je novi iskorak na tržištu i ujedno sedamdeseta poslovnica ove uspješne kompanije koja je nastavila sa tendencijom širenja mreže maloprodajnih objekata.

Pored razvijene mreže maloprodajnih objekata koju čine tržni centri, hipermarketi, supermarketi, restorani i benzinske pumpe, Belamionix ima i razvijenu vlastitu distribuciju preko 10.000 artikala čiji su direktni uvoznici iz preko 30 zemalja širom svijeta.

Ono po čemu se Belamionix kao trgovački lanac razlikuje od konkurencije jeste da pored pristupačnih redovnih cijena i širokog asortimana roba, svakodnevno svojim kupcima nudi veliki broj artikala po znatno sniženim cijenama realizovanim kroz različite promo aktivnosti.

Novi hipermarket Belamionix u Istočnom Sarajevu predstavlja jedan moderan, visoko-sadržajan prodajni prostor koji će svojom ponudom zadovoljiti potrebe svih posjetilaca.

Na dan svečanog otvaranja biće upriličen bogat muzičko-zabavni program kao i dosta drugog zanimljivog sadržaja od čega se izdvaja preko 300 artikala sniženih i do 30%, poklon paketi za posjetioce, veliki broj promocija i degustacija, organizovana roštiljada, animatori iznenađenja za najmlađe posjetioce i još dosta toga.

Komentari 0
Povezane vijesti
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
U aprilu rođene 32 bebe U aprilu rođene 32 bebe
Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    2h 48m
    6
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 44m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    20h 29m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    17h 28m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    18h 40m
    0