Beba transportovana iz Splita u Bolnicu "Srbija" dobrog opšteg stanja

05.07.2023. 14:07
0
IZVOR: katera.news

Jedanaestomjesečni dječak koji je jutros transportovan iz Splita u Bolnici "Srbija" zbog nastavka liječenja je dobrog opšteg stanja, stabilnih parametara.

 - Dječak starosti 11 mjeseci, koji će dalje liječenje nastaviti u Bolnici "Srbija", pri prijemu je dobrog opšteg stanja, stabilnih parametara - naveli su iz ove bolnice.

Majka dječaka zahvalila se Helikopterskom servisu Republike Srpske, direktoru Bolnice "Srbija" i cijelom osoblju, kao i osoblju bolnice u Splitu, koji su pomogli i uradili sve kako bi stigli brzo i bezbijedno kući.

Slika

Foto: Facebook/Bolnica Srbija

Podsjećamo, pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske i ljekari Unverzitetskog kliničkog centra rano jutros izvršili su vazdušni medicinski transport jedanaestomjesečne bebe iz Splita za Istočno Sarajevo.

- Riječ je o muškoj bebi A.R. iz Istočnog Sarajeva koja je sa dijagnozom - opekotine, transportovana iz Splita, gdje je početno zbrinuta, ka Istočnom Sarajevu radi daljeg liječenja - rekao je direktor Hrlikopterskog servisa Boban Kusturić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
U aprilu rođene 32 bebe U aprilu rođene 32 bebe
Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    2h 31m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    22h 40m
    3
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    23h 45m
    4
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 15m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    17h 28m
    0