Bruno Kaboklo napustio Partizan

01.06.2024. 21:48
0
IZVOR: b92.sport

Centar Partizana Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije.

Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obavještenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.

- KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv Igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak. Kako bi se izbjegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska - saopštili su iz beogradskog kluba.

U ovom trenutku, Klub ima opciju u ugovoru da Igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će donijeti u danima pred nama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zek Ledej napustio Partizan Zek Ledej napustio Partizan
KK Partizan potvrdio još jedan odlazak KK Partizan potvrdio još jedan odlazak
Mijailović: Kaboklo ostaje u Partizanu, platiće kaznu Mijailović: Kaboklo ostaje u Partizanu, platiće kaznu
Najčitanije
  • Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
    17h 15m
    0
  • Osuđen vlasnik streljane u koju je išao Kosta K.
    10h 5m
    0
  • Nevjerovatna priča o čuvenom ljekaru: “Lazina žena me našla među mrtvima, a on za mene Hrvata uradio najdragocjeniju stvar”
    9h 24m
    0
  • Doživotna robija zbog ubistva dvogodišnje djevojčice
    7h 59m
    1
  • Ispao jedan od najtežih Novakovih rivala na putu do polufinala Vimbldona
    7h 47m
    0