Detalji nesreće kod Mostara: Poginuo Dragan Davidović iz Gacka, dvoje teško povrijeđeno

12.10.2022. 20:52
0
IZVOR: glassrpske.com

Jedan muškarac danas je poginuo, a više osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Mostara, rekao je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Marić je naveo da se saobraćajna nesreća dogodila u mjestu Vrapčići.

Saobraćajna nesreća dogodila se nešto poslije 17.00 časova.

U nesreći su učestvovala dva automobila marki "škoda" i "micubiši". Kako portal "Avaz" saznaje, poginuo je vozač "škode" Dragan Davidović iz Gacka, rođen 1954. godine.

Za upravljačem "micubišija" je bio Čedomir Mavrak, vozač iz Mostara. On je teško povrijeđen, a povrijeđena je i, pretpostavlja se, supruga poginulog Davidovića.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici PU Mostar u prisustvu dežurnog kantonalnog Tužioca. Kako saznajemo, automobil "škoda" se kretao iz pravca sjevera, a "micubiši" iz pravca juga.

Komentari 0
Povezane vijesti
Stravična nesreća: Džinovski bilbord pao na pumpu, ima mrtvih Stravična nesreća: Džinovski bilbord pao na pumpu, ima mrtvih
Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac! Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
Jeziva nesreća: Poginuli motorista i žena, dijete (3) teško povrijeđeno Jeziva nesreća: Poginuli motorista i žena, dijete (3) teško povrijeđeno
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    23h 57m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    5h 25m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    18h 35m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    19h 7m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    17h 26m
    0