Detalji nesreće u Šekovićima: Ženu povukla drobilica za drvo

19.02.2020. 20:20
0
IZVOR: nezavisne.com

Slađana Mijić (31) poginula je na radnom mjestu u firmi "Drinjača" d.o.o. u Tišči u Šekovićima, kada ju je, kako saznajemo, povukla drobilica za drvo.

Nesreća se desila u utorak oko 15 časova, kada je radnica obavljala redovne poslove u ovom preduzeću koje se bavi proizvodnjom namještaja, briketa i građe, a u jednom momentu mašina ju je povukla i nesrećna žena se nije mogla spasiti.

-Mi smo doživjeli veliku nesreću jer 32 godine radimo i nikad se ništa nije desilo. Preživjeli smo veliki šok- kratko nam je rečeno u ovom preduzeću.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, po prijavi nesreće oko 15.15 postupili su policijski službenici iz Šekovića.

-Oni su u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo vršili uviđaj na licu mjesta i preduzimaju se sve dalje mjere i radnje s ciljem dokumentovanja ovog slučaja- rekao je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Dodao je da je o svemu obaviješten i inspektor zaštite na radu.

Isti dan i Policijskoj stanici Rudo oko 00.20 prijavljeno je da je eksplodirao kotao u preduzeću "Trejd-sistem" d.o.o. u Rudom.

-Povrijeđenih osoba na mjesta eksplozije nije bilo, dok je na kotlu nastupila značajna materijalna šteta- naveli su iz Policijske uprave Foča.

Dodali su da je dva dana ranije ugrađen novi kotao, koji je prvi put pušten u rad.

-O događaju je obaviješten dežurni postupajući tužilac nadležnog tužilaštva, a uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Rudo zajedno s inspektorom za protivpožarnu zaštitu i eksplozivne materije u prisustvu vještaka mašinske struke. Radimo na dokumentovanju i rasvjetljavanju ovog događaja- rekli su iz Policijske uprave Foča.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju
Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke
Afera “Roleks” trese Evropu: Ukrali 600 miliona evra, novac trošili na neviđeni luksuz Afera “Roleks” trese Evropu: Ukrali 600 miliona evra, novac trošili na neviđeni luksuz
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    9h 24m
    4
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    18h 16m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    12h 7m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    15h 52m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    6h 59m
    4