Đak napisao sastav koji se dijeli društvenim mrežama (FOTO)

05.09.2020. 15:23
0
IZVOR: Srpska.info

Domaći zadatak iz srpskog jezika jednog učenika objavljen je na društvenim mrežama i vrlo brzo je postao viralan zbog onog što je đak napisao u svom sastavu.

Riječ je o zadatku na dobro poznatu temu sa kojom se susreću svi đaci početkom septembra i glasi: “Doživljaj sa ljetnjeg raspusta”. Kako je ovaj ljetnji raspust bio drugačiji od onih na koje su đaci navikli i da su ga svi proveli manje-više isto, čini se i da tema nije adekvatna.

Ipak, ovaj petak iz Veternika odlučio je da odgovori na nju i iskreno napiše šta je radio ovo ljeto, čime je osvojio simpatije ljudi na društvenim mrežama.

Slika

– Ljetnji raspust sam proveo u skladu sa željama Kriznog štaba. Nigdje nisam išao, nisam se družio. Nosio sam masku i držao distancu. Ovo ljeto želim što prije da zaboravim – napisao je učenik.

Osim za iskrenost, čini se da je ovaj đak zaslužio čistu peticu za ponašanje u uslovima vanrednog stanja izazvanog korona virusom.

Komentari 0
Povezane vijesti
Haos u školi: Bačen suzavac, više od 30 đaka u bolnici! Haos u školi: Bačen suzavac, više od 30 đaka u bolnici!
Učenica donijela sjekiru u školu Učenica donijela sjekiru u školu
Grupa učenika pretukla vršnjaka u Tuzli: Prijetili mu da će ga isjeći Grupa učenika pretukla vršnjaka u Tuzli: Prijetili mu da će ga isjeći
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    15h 10m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    15h 54m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    19h 59m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    20h 3m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    5h 30m
    0