Đoković: Ponovo bih organizovao „Adrija tur“

20.08.2020. 15:17
0
IZVOR: Sputnik

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, izjavio je da bi ponovo organizovao "Adrija tur", te da je spreman da zauvijek trpi kritike zbog toga.

- Pokušali smo da organizujemo nešto s najboljim namerama. Tačno je da je neke stvari trebalo da uradimo drugačije, ali da li ću zauvek biti krivac za greške koje su napravljene. OK, prihvatiću to, jer je to jedino što mogu da uradim. Da li je fer ili ne, ne znam, ali znam da su naše namere bile čiste i da imam mogućnost da organizujem "Adrija tur", ponovo bih to uradio - kazao je Đoković, prenosi "Njujork tajms".

On je kazao da se slaže da nije trebalo da idu u noćne klubove.

- Slažem se da nije trebalo da idemo u noćne klubove. To su organizovali sponzori, pozvali su igrače, bili smo opušteni - rekao je Đoković.

Đoković je ponovio da ne misli da je uradio nešto loše, da mu je žao ljudi koji su se zarazili, ali da ne može jedna osoba da se krivi za sve i uporedio taj stav lovom na vještice.

Regionalni teniski turnir "Adrija tur" održan je, tokom ljeta, u Beogradu, a potom u Hrvatskoj kada je prekinut jer su pojedini igrači bili zaraženi virusom korona. Poslije testiranja utvrđeno je da koronu imaju i Novak Đoković i njegova supruga.

Đoković je odlučio da učestvuje na "US Open-u" i kaže da ne osjeća strah zbog te odluke.

- Bio sam blizu odluke da ne dođem, ali želim da igram. Ne osećam strah, jer da ga osećam ne bih bio ovde. Ipak, realnost je takva da je sve nepredvidivo, sve može da se dogodi i na terenu i van njega - kazao je.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uništen Đokovićev mural u Beogradu Uništen Đokovićev mural u Beogradu
Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj! Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj!
Đoković u trećem kolu Ju-Es opena, Đere predao meč Đoković u trećem kolu Ju-Es opena, Đere predao meč
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    10h 55m
    0
  • Slani mafini
    20h 16m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    22h 11m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    20h 5m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    14h 34m
    3