Dodik: Iza mene je besana noć

29.06.2021. 16:07
0
IZVOR: Katera

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio je danas odlikovanje u vidu Ordena Republike Srbije na velikoj ogrlici, koji mu je uručio predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Dodik je u izjavi za RTRS rekao da je sinoć imao besanu noć i da je sa velikim uzbuđenjem dočekao današnji dan, kada je primio Orden Republike Srbije.

On je istakao da radost zbog odlikovanja nije mala, te da će Orden nositi sa velikim ponosom, kao pripadnik srpskog naroda iz Republike Srpske.

Dodik je dodao da je ovo odlikovanje "kruna ličnog i političkog angažovanja", prenosi RTRS.

Orden Republike Srbije ustanovljen je 2009. godine, a Zakonom o odlikovanjima Republike Srbije uveden je 2010. godine i dodjeljuje se predsjednicima država ili vlada za naročite zasluge učinjene za srpsku državu i narod.

Komentari 0
Povezane vijesti
Putin dodijelio orden tinejdžerima koji su spasavali ljude tokom napada na Krokus Putin dodijelio orden tinejdžerima koji su spasavali ljude tokom napada na Krokus
NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
Utopio se otac devetoro djece Utopio se otac devetoro djece
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    18h 7m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    7h 20m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    6h 51m
    1
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    7h 14m
    0
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    22h 11m
    0