Dvoje djece kvadom udarilo u stub na Ilidži

30.09.2022. 11:45
1
IZVOR: vecernjenovosti.ba

Dvoje djece juče je povrijeđeno na Ilidži, u Sarajevu, nakon što su doživjeli nezgodu na vozilu kvad, izvijestili su danas iz MUP-a Kantona Sarajeva.

Naime, juče u 14.10 sati na kolovozu magistralnog puta M-5 (Sarajevo Kiseljak), ulica Rakovička cesta, na području opštine Ilidža, dogodila se saobraćajna nezgoda.

Četvrotočkaš marke „HB-ATV“ 125, bez registarskih oznaka, kojim je upravljalo dijete rođeno 2009. godine iz Ilidže, sletio je van kolovoza i udario u betonski stub ulične rasvjete.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede opasne po život, konstatovane na KUM UKC Sarajevo, zadobilo je dijete rođeno 2009. godine koje je, nakon ukazane prve pomoći, upućeno na Kliniku za anesteziju i reanimaciju UKC Sarajevo, gdje je zadržano na daljnjem liječenju.

Takođe, teške tjelesne povrede zadobilo je i dijete rođeno 2011. godine iz Ilidže, koje se kao putnik prevozilo na četvorotočkašu, te je nakon ukazane prve pomoći upućeno na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, gdje je zadržano na daljnjem liječenju, piše Kliks.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Gos 30.09.2022. 19:29
    Neka je j..b. ga onaj ko mu je to dao. Fuj kakvi su to roditelji
Povezane vijesti
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Slučajevi krađe djece potresaju i Sloveniju Slučajevi krađe djece potresaju i Sloveniju
Najmlađi pacijent na odjelu psihijatrije u Srpskoj imao dvije godine Najmlađi pacijent na odjelu psihijatrije u Srpskoj imao dvije godine
Najčitanije
  • Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
    23h 48m
    2
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    8h 24m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    7h 40m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    4h 56m
    3
  • Danas Markovdan
    12h 6m
    0