Двоје дјеце квадом ударило у стуб на Илиџи

30.09.2022. 11:45
1
ИЗВОР: vecernjenovosti.ba

Двоје дјеце јуче је повријеђено на Илиџи, у Сарајеву, након што су доживјели незгоду на возилу квад, извијестили су данас из МУП-а Кантона Сарајева.

Наиме, јуче у 14.10 сати на коловозу магистралног пута М-5 (Сарајево Кисељак), улица Раковичка цеста, на подручју општине Илиџа, догодила се саобраћајна незгода.

Четвроточкаш марке „HB-ATV“ 125, без регистарских ознака, којим је управљало дијете рођено 2009. године из Илиџе, слетио је ван коловоза и ударио у бетонски стуб уличне расвјете.

У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде опасне по живот, констатоване на КУМ УКЦ Сарајево, задобило је дијете рођено 2009. године које је, након указане прве помоћи, упућено на Клинику за анестезију и реанимацију УКЦ Сарајево, гдје је задржано на даљњем лијечењу.

Такође, тешке тјелесне повреде задобило је и дијете рођено 2011. године из Илиџе, које се као путник превозило на четвороточкашу, те је након указане прве помоћи упућено на Клинику за ортопедију и трауматологију, гдје је задржано на даљњем лијечењу, пише Кликс.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Gos 30.09.2022. 19:29
    Neka je j..b. ga onaj ko mu je to dao. Fuj kakvi su to roditelji
Повезане вијести
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 12m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 27m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 18m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 45m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 37m
    0