Glumica Đurđa Vukašinović Babić i Dječije pozorište RS pripremili nove onlajn priče

09.04.2020. 15:25
0
IZVOR: Glas Srpske

Dječije pozorište Republike Srpske u nedjelju, 12. aprila počinje sa emitovanjem priča na “Fejsbuku” koje će pričati glumica ovog teatra Đurđa Vukašinović Babić.

Tačno u 11 časova Lažucka Izmišljotinić, lik koji igra Đurđa Vukašinović Babić u “Pričama iz vreće” ispričaće priču „Miš koji je jeo mačke”.

- Srđan Marinković, majstor svjetla u Dječijem pozorištu Republike Srpske, pomogao je Đurđi da realizuje ovu ideju. Budite uz nas u nedjelju 12. aprila, i pogledajte i poslušajte šta su za vas pripremili Đurđa i Srđan – poručili su iz Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

Đurđa Vukašinović Babić igrala je Lažucku Izmišljotinić u vrijeme “Snješkova” 2019. godine u Dječijem pozorištu Republike Srpske.

- Draga djeco, dragi roditelji, svakog ponedjeljka, srijede i subote počinju emitovanja naših predstava na „Jutjub kanalu, koje možete gledati svaki dan. Od 18 časova, ovim danima zapravo vam predstavljamo “male premijere”, kako bi na vašem pretraživaču bio još veći izbor onoga što možete da gledate. Ali, naš termin, nedjeljom u 11 časova uvijek vam je bio najdraži, kada ste dolazili u Dječije pozorište – saopštili su iz Dječijeg pozorišta Republike Srpske. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Predstava „Nestaško iz Lutkova“ večeras na onlajn repertoaru Dječijeg pozorišta RS Predstava „Nestaško iz Lutkova“ večeras na onlajn repertoaru Dječijeg pozorišta RS
Dječije pozorište RS: Najbolje predstave za vjernu publiku Dječije pozorište RS: Najbolje predstave za vjernu publiku
Dječije pozorište Republike Srpske: Danas onlajn prikazivanje "Šumske čarolije" Dječije pozorište Republike Srpske: Danas onlajn prikazivanje "Šumske čarolije"
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    10h 36m
    0
  • Dragan Spasojević: Infrastruktura je ključ razvoja i perspektive Pala
    23h 25m
    10
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    7h 8m
    0
  • U Srpskoj poskupljuje brašno
    12h 6m
    1
  • Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka
    8h 15m
    0