"Jedina Srpska" ponovo na "Jutjubu"

14.01.2022. 18:19
0
IZVOR: SRNA

Spot za pjesmu Beogradskog sindikata i Danice Crnogorćević "Jedina Srpska" ponovo je na "Jutjubu", ovaj put postavljen je na kanal Beogradskog sindikata.
Dimović je juče saopštio da je Jutjub skinuo spot za pjesmu po navodnom zahtjevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtjev nije ni podnio.

Beogradski sindikat i Danica Crnogorčević na svečanoj akademiji povodom Dana Republike, 8. januara, premijerno su izveli pjesmu "Jedina Srpska" posvećenu proslavi 30 godina od osnivanja Republike Srpske.

U opisu pjesme navedeno je da je nastala kao želja ovih umjetnika da se svojom muzikom bar malo oduže narodu Republike Srpske za stradanje i teret koji su podnijeli u odbrani slobode, vjere i nacionalnog identiteta cijelog srpskog naroda.

- Godinama unazad Srpska je za sve nas bila bastion srpstva. Hvala našem stradalnom narodu iz Republike Srpske što je u ovim teškim godinama progona i pritisaka koji i dalje traju, očuvao živim Kosovski zavet i zavete naših bogonosnih otaca Svetog Save i Svetog Simeona. Šta god da kaže sila koja nam preti, mi smo svoje jedinstvo već ostvarili u ljubavi, duhu, krvi i telu našeg Gospoda Isusa Hrista - naveli su autori.

 • Jutjub skinuo spot "Jedina Srpska“
  13.01.2022. 18:02

  Vođa grupe "Beogradski sindikat" Feđa Dimović saopštio je da je "Jutjub" skinuo spot za pjesmu "Jedina Srpska" po navodnom zahtjevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtje...

Republika Srpska
Jutjub skinuo spot "Jedina Srpska“


 

Komentari 0
Najčitanije
 • Nezgoda u Dečanskoj ulici, automobil otkinuo stub ulične rasvjete
  7h 24m
  0
 • Uhapšena lica zbog krađe u Istočnom Novom Sarajevu
  19h 26m
  0
 • Minimalac u Srpskoj 650 KM
  13h 39m
  0
 • Da li se nekadašnji gigant definitivno gasi?
  15h 28m
  0
 • Svjedok: Pričao sam sa djetetom da ne čuje kako mu siluju majku
  15h 5m
  0