"Једина Српска" поново на "Јутјубу"

14.01.2022. 18:19
0
ИЗВОР: СРНА

Спот за пјесму Београдског синдиката и Данице Црногорћевић "Једина Српска" поново је на "Јутјубу", овај пут постављен је на канал Београдског синдиката.
Димовић је јуче саопштио да је Јутјуб скинуо спот за пјесму по наводном захтјеву власника појединих снимака Драгана Радовића, иако он тај захтјев није ни поднио.

Београдски синдикат и Даница Црногорчевић на свечаној академији поводом Дана Републике, 8. јануара, премијерно су извели пјесму "Једина Српска" посвећену прослави 30 година од оснивања Републике Српске.

У опису пјесме наведено је да је настала као жеља ових умјетника да се својом музиком бар мало одуже народу Републике Српске за страдање и терет који су поднијели у одбрани слободе, вјере и националног идентитета цијелог српског народа.

- Годинама уназад Српска је за све нас била бастион српства. Хвала нашем страдалном народу из Републике Српске што је у овим тешким годинама прогона и притисака који и даље трају, очувао живим Косовски завет и завете наших богоносних отаца Светог Саве и Светог Симеона. Шта год да каже сила која нам прети, ми смо своје јединство већ остварили у љубави, духу, крви и телу нашег Господа Исуса Христа - навели су аутори.

 • Јутјуб скинуо спот "Једина Српска“
  13.01.2022. 18:02

  Вођа групе "Београдски синдикат" Феђа Димовић саопштио је да је "Јутјуб" скинуо спот за пјесму "Једина Српска" по наводном захтјеву власника појединих снимака Драгана Радовића, иако он тај захтје...

Република Српска
Јутјуб скинуо спот "Једина Српска“


 

Коментари 0
Најчитаније
 • У несрећи код Фоче страдао отац троје дјеце
  16h 50m
  0
 • У Сарајеву и Источном Сарајеву претреси на 12 локација
  12h 23m
  1
 • Да је жива, Титова Југославија би данас славила 80. рођендан
  19h 41m
  3
 • „Google“ за неколико дана креће са великим брисањем налога: Ево како да сачувате свој
  12h 29m
  0
 • На мјесто несреће излази инспекцијски надзор за тунеле
  17h 33m
  2