Jesen u znaku “Južnog vetra”

14.09.2019. 20:03
0
IZVOR: Glas Srpske

Filmsko ostvarenje “Južni vetar”, reditelja Miloša Avramovića, obilježilo je 2018. godinu. Gledalo ga je preko milion ljudi, a do kraja oktobra očekuje se završetak snimanja televizijske serije “Južni vetar”, kao i nastavak ostvarenja, kao što je ranije ove godine najavljeno.

Prva zvanična najava za film je objavljena, a serija je i dalje u fazi pripreme.

- Ulozi su postali viši - gas je postao žešći. Sledeća jesen biće cela u znaku “Južnog vetra”! Genijalnoj ekipi koju ste zavoleli u prvom delu filma pridružuju se nova lica, spremaju se novi obrti: grad će tek biti osvojen - naznačeno je u zvaničnoj najavi filma.

Jedna od zvijezda “Južnog vetra” Miodrag Radonjić objasnio je da će se prvo nastavak filma pojaviti u bioskopima, nakon čega će početi i emitovanje televizijske serije, na kanalu Radio-televizije Srbije.

- U seriji se radnja odigrava pet godina nakon dešavanja u prvom delu filma. Stvari su drugačije, naši likovi su se razvili. Ono što sam do sada video jeste da je materijal zaista ispao dobro i mislim da imamo jako dobru seriju - naveo je Radonjić.

Sve one gledaoce koji su zavoljeli lik Petra Maraša u tumačenju Miloša Bikovića vjerovatno zanima šta on misli o filmu i koja su mu očekivanja od serije. Biković je u jednom razgovoru nedavno rekao da je zadovoljan reakcijama publike, te da se i ovaj put nada uspjehu.

 - To je film koji je doživeo i od publike i od kritičara vrlo pozitivne reakcije i zato se nadam da će ova serija koju radimo za RTS doživeti još veći uspeh jer će nam dati više prostora da ispričamo priče o našim glavnim junacima - dodao je Biković.

Prema njegovim riječima, serija će se sastojati iz četrnaest epizoda. Sve što će publika na jesen moći da pogleda jeste potpuno novi materijal. Kako je Biković dodao, kraj snimanja je blizu, a materijal je odličan.

- Dobićemo jako kvalitetnu seriju, koja će možda i nadmašiti uspjeh koji je film imao - naglasio je Biković, te pozvao gledaoce da prate seriju “Južni vetar”.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra počinje emitovanje nove serije "Složna braća" Sutra počinje emitovanje nove serije "Složna braća"
Južni vetar 2 ispraćen ovacijama u Puli Južni vetar 2 ispraćen ovacijama u Puli
Serija "Porodica" o Miloševiću večeras premijerno Serija "Porodica" o Miloševiću večeras premijerno
Najčitanije
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    14h 16m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    21h 51m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    12h 38m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    14h 52m
    2
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    19h 49m
    0