Košarkaši Srbije poraženi od Belgije u gostima

28.11.2021. 17:47
0
IZVOR: Katera

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Belgije u Monsu rezultatom 73:69 (13:21, 16:20, 25:20, 19:6) u drugom meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Belgijanci su iskoristili lošu igru Srbije u posljednjoj četvrtini duela, koju su Orlovi odigrali ispod svih očekivanja, te došli do pobjede.

Od polaganja Teodosića za 63:52 na minut do kraja treće četvrtine, domaćin je krenuo u totalnu ofanzivu koja je okrenula utakmicu naglavačke.

Bez ikakvog adekvatnog rješenja na juriš Sema Van Rosoma, Ismaela Bakoa i Žan Marka Mveme, Belgija je nadigrala protivnika u svim segmentima i zasluženo slavila, piše "Mocart sport".

Orlovima kao da je neko sasjekao krila večeras, dok je samopouzdanje Belgijancima raslo sa svakom odbranom i posjedom lopte. 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
Piksi potpisao novi ugovor, ostaje selektor Srbije Piksi potpisao novi ugovor, ostaje selektor Srbije
Dala ime po djevojci sa čijom jetrom živi: Ne zaboravlja Sofiju koja joj je produžila život Dala ime po djevojci sa čijom jetrom živi: Ne zaboravlja Sofiju koja joj je produžila život
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    16h 45m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    21h 18m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    18h 52m
    2
  • Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
    20h 20m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    19h 58m
    0