Legenda kaže... da žena koja će pospremiti sve troškove nije legenda

08.11.2021. 10:23
0
IZVOR: Katera

Legenda kaže da ste nekad u ovo doba birali mjesto gdje ćete na zimovanje. Isto tako legenda kaže da negdje postoji šalter na kojem nije u toku pauza. A legenda kaže i da ste ovog mjeseca uspjeli da držite pod kontrolom sve svoje troškove.

Ako ste se prepoznali bar u jednoj od gore navedenih legendarnih situacija, onda je ovo tekst za vas. A i ako niste, za vas je jer ovo je tekst o jednoj legendarnoj pojavi koja je uspjela sve ono iz uvoda, ali i mnogo više. I ne, nije samo dio floskule koja je postala dio svakodnevice svakoga od nas...

Naime, postoje žena koja će uspješno pospremiti sve mjesečne troškove u domaćinstvu ili biznisu. Njena super-moć je da sruši mit da ne postoje savršeno organizovane osobe, kada je riječ o finansijama unutar jedne zajednice ili kolektiva. Ipak, u ovom momentu je manje bitno da li govorimo o biznisu, poljoprivredi ili stanovništvu, jer ova žena ima rješenje za sve!

Ako su vam uz to mile i konstatacije - bez provizije, žiranta i uz moguć grejs period, onda je pravo vrijeme da je upoznate. Ona je Efekta, kraljica efikasnih rješenja koja vam donosi univerzalni kredit za refinansiranje!

Imate više kredita, a mjesečna izdvajanja su vam previsoka - onda je vrijeme da sva svoja zaduženja objedinite u jedno. Da, moguće je jer Efekta donosi kredit za refinansiranje, čime objedinjuje sve kredite u jedan, smanjuje mjesečnu ratu i rasterećuje mjesečne obaveze.

Svakodnevna poskupljenja osnovnih životnih namirnica, goriva i računa, ali i želja da pokrenete vlastiti biznis ili, recimo, kupite automobil ili riješite stambeno pitanje... Svaka ova životno važna stavka je izvodivija uz organizovane troškove, a Efekta će vam pomoći da ih pospremite u jednu ratu. Brzo i lako ćete je upoznati već jednim klikom, a poznanstvo ćete učvrstiti dolaskom u bilo koju Mikrofin poslovnicu u BiH.

Bez provizija za obradu i skrivenih troškova te uz rok otplate do 84 mjeseca, odobreni iznos univerzalnog kredita za refinansiranje je od 1.000 do 50.000 KM. Sve obaveze su objedinjenje, a rata je manja – sve u svemu, Efekta je vremenom postala žena koja je nadrasla i samu legendu!

Komentari 0
Povezane vijesti
Firme i stanovništvo sve više dižu kredite Firme i stanovništvo sve više dižu kredite
Srpska se na berzi ponovo zadužila više od plana Srpska se na berzi ponovo zadužila više od plana
Rate kredita ponovo rastu Rate kredita ponovo rastu
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    11h 58m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    11h 14m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    8h 30m
    4
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    6h 52m
    0
  • Danas Markovdan
    15h 40m
    0