Легенда каже... да жена која ће поспремити све трошкове није легенда

08.11.2021. 10:23
0
ИЗВОР: Катера

Легенда каже да сте некад у ово доба бирали мјесто гдје ћете на зимовање. Исто тако легенда каже да негдје постоји шалтер на којем није у току пауза. А легенда каже и да сте овог мјесеца успјели да држите под контролом све своје трошкове.

Ако сте се препознали бар у једној од горе наведених легендарних ситуација, онда је ово текст за вас. А и ако нисте, за вас је јер ово је текст о једној легендарној појави која је успјела све оно из увода, али и много више. И не, није само дио флоскуле која је постала дио свакодневице свакога од нас...

Наиме, постоје жена која ће успјешно поспремити све мјесечне трошкове у домаћинству или бизнису. Њена супер-моћ је да сруши мит да не постоје савршено организоване особе, када је ријеч о финансијама унутар једне заједнице или колектива. Ипак, у овом моменту је мање битно да ли говоримо о бизнису, пољопривреди или становништву, јер ова жена има рјешење за све!

Ако су вам уз то миле и констатације - без провизије, жиранта и уз могућ грејс период, онда је право вријеме да је упознате. Она је Ефекта, краљица ефикасних рјешења која вам доноси универзални кредит за рефинансирање!

Имате више кредита, а мјесечна издвајања су вам превисока - онда је вријеме да сва своја задужења обједините у једно. Да, могуће је јер Ефекта доноси кредит за рефинансирање, чиме обједињује све кредите у један, смањује мјесечну рату и растерећује мјесечне обавезе.

Свакодневна поскупљења основних животних намирница, горива и рачуна, али и жеља да покренете властити бизнис или, рецимо, купите аутомобил или ријешите стамбено питање... Свака ова животно важна ставка је изводивија уз организоване трошкове, а Ефекта ће вам помоћи да их поспремите у једну рату. Брзо и лако ћете је упознати већ једним кликом, а познанство ћете учврстити доласком у било коју Микрофин пословницу у БиХ.

Без провизија за обраду и скривених трошкова те уз рок отплате до 84 мјесеца, одобрени износ универзалног кредита за рефинансирање је од 1.000 до 50.000 КМ. Све обавезе су обједињење, а рата је мања – све у свему, Ефекта је временом постала жена која је надрасла и саму легенду!

Коментари 0
Повезане вијести
Фирме и становништво све више дижу кредите Фирме и становништво све више дижу кредите
Српска се на берзи поново задужила више од плана Српска се на берзи поново задужила више од плана
Рате кредита поново расту Рате кредита поново расту
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    12h 35m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    13h 50m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    19h 41m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    18h 8m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    20h 0m
    0