Majdov: Sljedeći cilj osvajanje olimpijske medalje

09.09.2019. 10:18
0
IZVOR: Srna

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov istakao je danas tokom prijema u Sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda da je njegov sljedeći cilj osvajanje olimpijske medalje.

Gradski sekretar Dragana Belojević izrazila je zadovoljstvo što je Majdov krajem avgusta osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 90 kilograma na Svjetskom prvenstvu u Japanu, podsjetivši da je on proglašen i za najboljeg sportistu Beograda za 2018. godinu.

Majdov, koji je i počasni ambasador Republike Srpske, rekao je da je ponosan što je osvojio bronzanu medalju u Japanu i što je opravdao očekivanje.

-Ponosan sam da danas budem ovde, posebno što sam pre nekoliko meseci dobio nagradu kao najbolji sportista Beograda-, rekao je Majdov novinarima.

On je rekao i da medalja koju je osvojio u Japanu ima sigurno posebnu priču.

-Dva meseca pre imao sam operaciju koljena, vratio se posle nje i otišao na rizik /u Japan/. Bukvalno sam rizikovao čitavu karijeru, ali sam otišao radi bodova za Olimpijadu. Pobedio sam taj dan sa Božijom pomoći nekoliko mečeva tako da sam došao do medalje-, rekao je Majdov.

On je napomenuo i da je njegov naredni cilj osvajanje olimpijske medalje.

-Normu za sada ima, naravno nije mi cilj samo učestvovati, cilj mi je da dam sve od sebe i Srbiji donesem prvu olimpijsku medalju-, dodao je Majdov.

Majdov je 2017. godine u Budimpešti osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u džudou u kategoriji do 90 kilograma.

Komentari 0
Povezane vijesti
Igor Kušić završio školovanje na Visokim studijima bezbjednosti i odbrane Republike Srbije Igor Kušić završio školovanje na Visokim studijima bezbjednosti i odbrane Republike Srbije
Osumnjičeni za terorističko udruživanje branio se ćutanjem na saslušanju Osumnjičeni za terorističko udruživanje branio se ćutanjem na saslušanju
U Beogradu uhapšen muškarac sa samostrijelom i noževima U Beogradu uhapšen muškarac sa samostrijelom i noževima
Najčitanije
 • Muškarac ostavio kofere sa ljudskim ostacima na mostu
  19h 32m
  0
 • Srbija: Izmjereno nevjerovatnih 50 stepeni
  21h 26m
  0
 • Nije dolazio na posao šest godina, otkrili ga kad je trebao dobiti nagradu
  6h 32m
  0
 • Obilježena krsna slava i 34 godine postojanja Srpske demokratske stranke (FOTO)
  1h 50m
  0
 • Oglasio se glavni tužilac poslije saslušanja osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić
  20h 15m
  0