Mali Vukan na putu ka bolnici u Budimpešti

18.05.2022. 09:58
0
IZVOR: srna.rs

Zahvaljujući humanim ljudima, prikupljena su sredstva za liječenje devetomjesečnog Vukana Stoiljkovića koji boluje od spinalne mišićne atrofije najtežeg tipa i on danas putuje na liječenje u Budimpeštu.

Od prije dva mjeseca, od kada se saznalo da i devetomjesečni Vukan boluje od spinalne mišićne atrofije najtežeg tipa i da je za njegovo liječenje potrebno 2,5 miliona evra, pomoć su uputili mnogi humani ljudi, prenosi RTS.

Zahvaljujući njima, Vukan je krenuo gotovo u posljednjem trenutku za Budimpeštu, kako bi primio najskuplji lijek na svijetu i pobijedio spinalnu mišićnu atrofiju.

Za danas mu je zakazan prijem u bolnici u Budimpešti.

Prije dva dana na Fejsbuk" stranici Da i Vukan pobedi SMA" pozivalu su za pomoć malom Vukanu, navodeći da je preostalo da se za dva dana prikupi još 360.000 evra. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Milan treba našu pomoć – pozovi 17047 Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
Pravoslavno humanitarno udruženje „Sveti Sava“ sa Pala organizovalo vaskršnju humanitarnu akciju (FOTO) Pravoslavno humanitarno udruženje „Sveti Sava“ sa Pala organizovalo vaskršnju humanitarnu ak...
Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    23h 47m
    0
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    14h 7m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    3h 20m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    3h 14m
    0
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    18h 11m
    0