Мали Вукан на путу ка болници у Будимпешти

18.05.2022. 09:58
0
ИЗВОР: srna.rs

Захваљујући хуманим људима, прикупљена су средства за лијечење деветомјесечног Вукана Стоиљковића који болује од спиналне мишићне атрофије најтежег типа и он данас путује на лијечење у Будимпешту.

Од прије два мјесеца, од када се сазнало да и деветомјесечни Вукан болује од спиналне мишићне атрофије најтежег типа и да је за његово лијечење потребно 2,5 милиона евра, помоћ су упутили многи хумани људи, преноси РТС.

Захваљујући њима, Вукан је кренуо готово у посљедњем тренутку за Будимпешту, како би примио најскупљи лијек на свијету и побиједио спиналну мишићну атрофију.

За данас му је заказан пријем у болници у Будимпешти.

Прије два дана на Фејсбук" страници Да и Вукан победи СМА" позивалу су за помоћ малом Вукану, наводећи да је преостало да се за два дана прикупи још 360.000 евра. 

Коментари 0
Повезане вијести
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО) Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО)
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    4h 46m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    17h 23m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    21h 11m
    0
  • Крађа у Палама
    3h 4m
    0
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    20h 55m
    0