M:tel: Onlajn kursevi za razvijanje mobilnih aplikacija

19.06.2020. 12:13
0
IZVOR: Katera

Kompanija "M:tel" će u saradnji sa IT kompanijom "Logosoft" koja ima dugogodišnje iskustvo u pružanju edukacije iz te oblasti i prvi je zlatni sertifikovani partner "Majkrosofta“ za BiH, u narednom periodu zainteresovanima ponuditi po povoljnim cijenama atraktivne onlajn kurseve o razvoju mobilnih aplikacija.

-Pored "M:tel Aj-Ti (IT) onlajn škole" od 29. juna putem onlajn platforme uživo u virtuelnoj učionici počeće i uvodni kurs za razvoj mobilnih aplikacija "Xamarin Forms" - navodi se u saopštenju "M:tel-a".

Iz kompanije navode da je "Xamarin forms introdakšn kurs" namijenjen za početnike "kros-platform mobilnog developmenta".

- Obuhvata uvod u "Xamarin forms applikejšn frejmvork", osnove "Xamarin forms mobil developmenta", uz dijelove složenijeg razvijanja mobilnih aplikacija, te rad na jednostavnoj uvodnoj aplikaciji na kojoj će polaznici steći praktično iskustvo uz finalno objavljivanje ove aplikacije na "Gugl plej stori" - navodi se u saopštenju.

Iz ove kompanije dodaju da je tržište mobilnih aplikacija u stalnom razvoju, te da je njihovo kreiranje vrlo traženo i profitabilno.

- "Xamarin forms introdakšn" kurs ne zahtijeva nikakvo predznanje iz oblasti "kros-mobil developmenta" ali će polaznici koji imaju iskustva sa S# programskim jezikom` mnogo brže prihvatiti nova znanja - naveli su iz "M:tela".

Kurs će trajati dvije sedmice, cijena je 400 KM plus PDV, a rok za prijavu je 26. juni.

Broj mjesta je ograničen, zbog čega bi trebalo rezervisati mjesto slanjem mejla na adresu - ict@mtel.ba, napominju iz kompanije "M:tel".

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    1h 2m
    4
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    1h 7m
    1
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    14h 29m
    0
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    1h 59m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    13h 2m
    0