Na humanitarnom koncertu za Milana Madžgalja prikupljeno 30.734 KM

16.08.2023. 11:46
0
IZVOR: srna.rs

Za nastavak liječenja Paljanina Milana Madžgalja /35/, koji boluje od akutne limfocitne leukemije, na humanitarnom koncertu "Svi za Milana" na Palama prikupljeno je 30.734 KM.

Igor Tošić, u ime neformalne grupe "Ljudi dobrog srca", koji su organizovali ovaj humanitarni koncert, rekao je Srni da je za nastavak liječenja Milana u Francuskoj potrebno ukupno 140.000 evra.

On je naveo da je humanitarni koncert održan 27. jula u diskoteci "Enigma" na Palama, te da su i nakon koncerta uplaćivana sredstva za pomoć Milanu, te da je ukupno skupljeno 30.734 KM.

Na koncertu su nastupili muzičari sa područja Sarajevsko-romanijske regije i šire.

Organizatori koncerta su uputili zahvalnost svima na velikom odzivu na koncert, kao i privrednicima grada Istočno Sarajevo, opštini Pale i gradu Istočno Sarajevo, koji su dali svoj doprinos za nastavak liječenja Madžgalja.

Do petak, 25. avgusta aktivan je i humanitarni broj 1414.

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO) Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO)
Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“
Murali Miće Lizdeka i Miše Rajića uskoro će krasiti Pale (FOTO) Murali Miće Lizdeka i Miše Rajića uskoro će krasiti Pale (FOTO)
Najčitanije
 • Sutra humanitarni bazar za Veru na Trgu Srbija
  9h 10m
  0
 • U Drini pronađeno tijelo nestalog D.T.
  11h 1m
  1
 • Četiri godine od smrti doktora Laze: Ilidža pamti svoje junake (FOTO)
  10h 2m
  0
 • Novo podrhtavanje tla: Zemljotres zatresao BiH
  1h 19m
  0
 • Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka
  8h 0m
  0