Nabavljeno 45 plastičnih kontejnera i 300 kanti za smeće

22.08.2019. 18:40
0
IZVOR: Srna

Direktor preduzeća "Komunalno" Pale Komo Simović rekao je da je, zahvaljujući velikoj pomoći opštine, nabavljeno 45 plastičnih kontejnera koji su prema svim evropskim standardima.

Simović je rekao novinarima da je "Komunalno" nabavilo i 300 kanti za smeće za naselja Stanica Pale i Repci, koje stanovnici ovih naselja nisu imali. 

On je istakao da će biti promijenjene i sve korpe za smeće na šetalištu, da je rekonstruisana fontana, te ofarbane i popravljene klupe na šetalištu. 

Simović je apelovao da stanovnici ne lome i uništavaju klupe i kante, kao i da smeće bacaju u njih.

Prema njegovim riječima, u saradnji sa Komunalnom policijom pokušaće se naći rješenje za problem odlaganja kabastog smeća oko kontejnera. 

Simović kaže da se kabasti materijal odvozi ponedjeljkom i petkom, a sada i utorkom zbog toga što stanovnici ostavljaju velike količine ovog otpada pored kontejnera, što ne bi trebalo da čine. 

On je pozvao građane da kabasti materijal iznesu danima kada se odvozi. 

"Otvorili smo i deponiju i građani mogu besplatno da odvezu kabasti materijal, ali nismo imali značajnijeg uspjeha u tome, već i dalje ostavljaju pored kontejnera", rekao je Simović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    9h 17m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    19h 35m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    19h 41m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    19h 39m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    18h 30m
    0