Naredne sedmice sunčano, ali i prohladno vrijeme

20.03.2022. 09:26
0
IZVOR: katera.news

Dolaskom proljeća stiže nam i više sunčanih dana u godini. Sutra će u Republici Srpskoj preovladavati pretežno vedroi hladno uz slab do umjeren mraz, u višim predjelima istoku ponegdje i jak.

 

Tokom dana sunčano i prohladno vrijeme uz umjeren vjetar koji će pojačavati osjećaj hladnoće. Uveče i tokom noći vedro i hladno.

Vjetar slab do umeren istočni i sjeveroistočni, u Hercegovini i na planinama umjerena do jaka bura.

Minimalna temperatura vazduha od -7°S do -2°S, na jugu do 2°S, u višim predjelima od -10°S. Maksimalna temperatura vazduha od 7°S do 12°S, na jugu do 15°S, u višim predjelima od 3°S.

Utorak, 22. mart:

Ujutru pretežno vedro i hladno uz slab do umjeren mraz, u višim predjelima istoku ponegdje i jak. Tokom dana sunčano i prohladno vrijeme uz umjeren vetar koji će pojačavati osećaj hladnoće. Uveče i tokom noći vedro i hladno uz mraz.

Vjetar slab do umjeren istočni i severoistočni, u južnim predjelima umjerena do jaka bura.

Maksimalna temperatura vazduha od 6°S do 11°S, na jugu do 14°S, u višim predjelima od 2°S.

Srijeda, 23. mart

Jutro toplije nego prethodnih dana uz slab mraz u višim predjelima, i samo ponegdje u nižim. Kratkotrajna magla će se javljati oko rijeka i po kotlinama.

Tokom dana pretežno sunčano i toplije.  Minimalna temperatura vazduha od -2°S do 3°S, na jugu do 7°S, u višim predjelima od -5°S. Maksimalna temperatura vazduha od 13°S do 19°S, u višim predjelima od 7°S.  

Jutro toplije nego prethodnih dana uz slab mraz u višim predjelima, i samo ponegdje u nižim. Kratkotrajna magla će se javljati oko rijeka i po kotlinama.

Tokom dana pretežno sunčano i toplije.  Minimalna temperatura vazduha od -2°S do 3°S, na jugu do 7°S, u višim predjelima od -5°S.

Maksimalna temperatura vazduha od 13°S do 19°S, u višim predjelima od 7°S.

Komentari 0
Povezane vijesti
Snijeg obijelio širom Srpske, pada i u Istočnom Sarajevu (FOTO) Snijeg obijelio širom Srpske, pada i u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Počelo proljeće Počelo proljeće
Stiže nam proljeće! Stiže nam proljeće!
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    15h 34m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    16h 18m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    20h 23m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    20h 27m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    5h 54m
    0